Har jag betalat min medlemsavgift? 
Om du gjort alla nödvändiga efterforskningar som att kolla din internetbank eller pratat med din chef om du jobbar som fastanställd på en tidning och fortfarande är osäker på om ditt medlemskap är aktivt kan du maila till support@aretsbild.se

Viktigt att tänka på här är att om du inte betalat din medlemsavgift innan årsskiftet kan du inte vara med att tävla i samtliga klasser i årets upplaga av Årets Bild. Du kommer även vara få betala betala 200 kr per inskickad bild.

Ej medlem men vill tävla? 
Du kan från och med hösten 2013 som professionell fotograf vara med och tävla i Årets Bild om du inte är medlem i Pressfotografernas Klubb men du kan endast tävla i singelklasserna. Varje bidrag i Årets Bild kostar då 200 kr per inskickad bild.Jag kommer inte ihåg mina inloggningsuppgifter?

Det är bra. Inför varje år rensar vi vår databas för att ha de aktuella uppgifterna om de som är med att tävla för året. Därför måste du gå in att registrera dig på att nytt. Viktigt är att komma ihåg när du skapar ett nytt konto att du kryssar i alla dina rätta uppgifter. Vi gör endast ändringar i yttersta undantagsfall.

Kortbetalningen funkar inte! 
Om du betalar med kort och det skulle strula för dig kan det bero på banken, men för säkerhets skull så maila support@aretsbild.se för att säkerställa att ditt tävlingsbidrag skulle gått igenom.

Tidigare medlem, men glömt att betala medlemsavgiften.
Om du mailar till medlem@pfk.se har du möjligheten att få en faktura i pdf-format skickad till dig, dock måste den vara betald innan årsskiftet för att du ska få vara med och tävla i samtliga klasser enligt reglerna. Har du inte betalt årsavgiften före den 31 dec kan du alltså inte vara med att tävla i annat än i singelklasserna och varje bidrag kostar då 200 kr per bild.
Har du problem med mailen, finns våra kontaktuppgifter under kontakt. Vi är hårt belastade under den här perioden men svarar så fort vi kan.